TICK Education Center ofron trajnime falas në Web Design & Development për të përzgjedhurit e Garës Ndërkombëtare të Matematikës “Kangaroo” 2017

Në mbështetje të fëmijëve të talentuar të përzgjedhur nga gara “Kangaroo”, TICK Education Center ofron trajnime falas në Web Design & Development për të përzgjedhurit e Garës Ndërkombëtare të Matematikës “Kangaroo” 2017.

Trajnimet do të mbahen nga këto fusha:

 • Web Design & Development I (HTML, CSS, JavaScript, jQuery)
 • Web Development II (PHP & MySQL) dhe Kodimi i projektit SMP

Në këto trajnime mund të marrin pjesë nxënësit e përzgjedhur nga gara “Kangaro” (kategoritë 5 dhe 6), si dhe nxënësit që i kanë ndjekur trajnimet e organizuara nga Instituti ATOMI për përgatitjen e ekipit të Kosovës për Olimpiadën Matematike Ndërkombëtare – IMO 2017.

Lista e nxënësve që kanë të drejtë t’i dëgjojnë ligjeratat e organizuara nga TICK, në kuadër të shkollës “Kangaroo +”.

 1. Urim Hoxha – i përzgjedhur nga gara “Kangaroo”
 2. Alban Elezi – i përzgjedhur nga gara “Kangaroo” dhe pjesëmarrës në IMO 2017
 3. Ardit Ymeri – i përzgjedhur nga gara “Kangaroo”
 4. Blert Beqa – i përzgjedhur nga gara “Kangaroo”
 5. Din Dedaqi – i përzgjedhur nga gara “Kangaroo”
 6. Fiton Hoxha – i përzgjedhur nga gara “Kangaroo”
 7. Florent Zymeri – i përzgjedhur nga gara “Kangaroo”
 8. Nita Sylejmani – e përzgjedhur nga gara “Kangaroo”
 9. Shend Zhjeqi – i përzgjedhur nga gara “Kangaroo” dhe fitues i Medaljes së Broztë në IMO 2017
 10. Vjosa Bytyqi – e përzgjedhur nga gara “Kangaroo”
 11. Ardita Berisha – pjesëmarrëse në IMO dhe fituese e Medaljes së Nderit në IMO 2017
 12. Viktor Ahmeti – pjesëmarrëse në IMO dhe fituese e Medaljes së Nderit në IMO 2017