TË PËRZGJEDHURIT E GARËS KANGAROO 2020

TË PËRZGJEDHURIT E GARËS KANGAROO 2020

Instituti ATOMI dhe MKC-K kanë vendosur që disa nxënës që kanë arritur rezultatet më të larta në Garën Kangaroo 2020 në Kosovë  t’i përzgjedhin si përfitues të shërbimeve dhe aktiviteteve përkrahëse për zhvillimin e talentit të tyre në fushën e matematikës, posaçërisht për ofrimin e kurseve të avancuara të matematikës nga profesionistët e fushës, në përputhje me moshën dhe talentin e tyre në matematikë.

Të gjithë ata nxënës që në Testin e Fazës së Dytë në Garën Kangaroo 2020 kanë arritur rezultat së paku 80% e më shumë (nxënësit e Kategorisë 1 dhe 2 së paku 77 pikë nga totali 96 pikë, ndërsa nxënësit e Kategorisë 3 deri 6 së paku 96 pikë nga totali 120 pikë) konsiderohen si të përzgjedhur të Garës Kangaroo 2020. Në ditët në vijim këta nxënës ose prindërit e tyre do të njoftohen për hollësirat e kurseve të avancuara.

Vërejtje: Rënditja në këtë listë është sipas rënditjes alfabetike dhe klasës.

Lista e nxënësve që kanë arritur rezultat së paku 80% e më shumë në Fazën e dytë në Garën Kangaroo 2020 në Kosovë:

EmriMbiemriKlasa
DavudGjota2
EartaKosumi2
GeartSylejmani2
HeraThaçi2
AndaZogaj3
FlorentKelmendi3
ZgjimiGervalla3
ArjonëZogaj4
BlinBerisha4
DarisSmajli4
DinaMaliqi4
EmanuelaHajdaraj4
EnsarSurdulli4
EruditSaneja4
NinaKurhasani4
VesaDervishi4
ZgjimGjyshinca4
LeaZherka5
LekëNikci5
AmirDervishi6
ArianJashari6
EndriHoxha6
EnesHoxha6
EntelaMirena6
FloriMeqa6
RijadPeci6
ShpendiDeva6
DoritAvdyli7
RidaHajrullahu7
ArbenitaSverka8
DariaGjonbalaj8
EdiBerisha8
FionaMeqa8
GeldonGashi8
JonDermaku8
OrgesAjvazi8
ErijonHasi9
ArtGjuli10
LumFazliu10
VenisMorina10
ViolGuda10
YllkëJashari10
QazimDervishi11
AndiDautaj12
DrenNeziri12