TË PËRZGJEDHURIT 2019

TË PËRZGJEDHURIT 2019

GARA NDËRKOMBËTARE E MATEMATIKËS “KANGAROO” NË KOSOVË 2019 (MKC-K)

TË PËRZGJEDHURIT E GARËS KANGAROO 2019

Instituti ATOMI dhe MKC-K kanë vendosur që disa nxënës që kanë arritur rezultatet më të larta në Garën Kangaroo 2019 në Kosovë (të mbajtur më 23 mars 2019) t’i përzgjedhin si përfitues të shërbimeve dhe aktiviteteve përkrahëse për zhvillimin e talentit të tyre në fushën e matematikës, posaçërisht për ofrimin e kurseve të avancuara të matematikës nga profesionistët e fushës, në përputhje me moshën dhe talentin e tyre në matematikë.

Të gjithë ata nxënës që në Testin Kangaroo 2019 kanë arritur rezultat së paku 65% e më shumë (nxënësit e Kategorisë 1 dhe 2 së paku 63 pikë nga totali 96 pikë, ndërsa nxënësit e Kategorisë 3 deri 6 së paku 78 pikë nga totali 120 pikë) konsiderohen si të përzgjedhur të Garës Kangaroo 2019. Këtë kriter e kanë plotësuar gjithsej 43 nxënës (lista e mëposhtme).

Me rastin e ndarjes së Certifikatave të Suksesit për këta nxënës do të organizohet një Ceremoni solemne, në të cilën do të marrin pjesë këta 43 nxënës së bashku me prindërit e tyre, ministri i arsimit, drejtorë të drejtorive komunale të arsimit dhe personalitete të tjera. Në këtë ceremoni do të shpallen edhe nxënësit më të suksesshëm të secilës kategori, të cilët do të pajisen me medalje dhe certifikata të suksesit dhe gjithashtu do të shpallen edhe tre nxënësit më të suksesshëm të Garës Kangaroo 2019 në nivel të vendit, të cilë do të pajisen me medalje dhe certifikata të suksesit.

Për datën dhe vendin e mbajtjes së Ceremonisë nxënësit ose prindërit e tyre do të njoftohen përmes telefonit gjatë këtyre ditëve.

Vërejtje: Rënditja në këtë listë është sipas rënditjes alfabetike dhe klasës.

Lista e nxënësve që kanë arritur rezultat së paku 65% e më shumë në Garën Kangaroo 2019 në Kosovë:

EMRIMBIEMRIKLASA
1ENSARDRAGUSHA2
2ARJONAZOGAJ3
3DINAMALIQI3
4DAORSFUSHA4
5DIARHAJDARI4
6DIELLIJASHARI4
7ENEAGOLLOPENI4
8LEKËNIKÇI4
9NARTKRASNIQI4
10OLTIKRASNIQI4
11ORGESFEKA4
12ALDINSHALA5
13ANESAPACOLLI5
14ARIANJASHARI5
15EURONMILLAKU5
16OLSHOTI5
17SHPENDIDEVA5
18URTINASADA5
19DALMATSELIMI6
20DORITAVDYLI6
21MELOSSELMANAJ6
22MJELLMAMISINI6
23BLERANDAJETI7
24DARIAGJONBALAJ7
25EDIBERISHA7
26GELDONGASHI7
27ORGESAJVAZI7
28ALMIRDËRGUTI8
29BLINASALIHU8
30ELIONMORINA8
31JEHONËMORINA8
32JONREXHA8
33LEONAZULLUFI8
34NADIRYMERI8
35NEKTARNASUFI8
36OLTIMERI8
37YLLKAGASHI8
38LUMFAZLIU9
39EDONRAMADANI10
40ERASYLA10
41ANDISEJDIU11
42DRENNEZIRI11
43LORIKRAMOSAJ11