Aplikimi Online

 Ju ftojmë të aplikoni duke klikuar në APLIKO ONLINE “KANGAROO 2020”!

Njoftim – shtyhet afati për aplikim në Garën Ndërkombëtare të Matematikës “Kangaroo 2020”

Njoftohen të gjithë nxënësit e interesuar për aplikim në Garën Ndërkombëtare të Matematikës “Kangaroo” se afati për aplikim shtyhet deri me datën 28 shkurt 2020. Vendimi për shtyerje ka ardhur pas kërkesave të shumta të prindërve, nxënësve dhe mësimdhënësve. Pas datës 28 shkurt 2020 nuk do të pranohet asnjë aplikim!