About Us

Mirë se vini në faqen zyrtare të Math Kangaroo Contest – Kosovo! “Asociacionit Kangourou Sans Frontières (AKSF)” është një organizatë ndërkombëtare që bashkon personalitete të shumta nga bota e matematikës, e që për qëllim kryesor e ka përhapjen dhe popullarizimin e matematikës tek çdo shtet anëtar i saj. Kështu, përmes testit “Kangaroo”, i cili zhvillohet në të njëjtën ditë në të gjitha vendet pjesëmarrëse, AKSF ka arritur mjaft mirë ta përmbush qëllimin kryesor të saj. Për më shumë, qëllimi AKSF përmes testit “Kangaroo” është që t’i motivojë sa më shumë nxënësit për ta studiuar matematikën, dhe për të plotësuar veprimtari të tjera, siç janë olimpiadat e ndryshme të matematikës. Në Kosovë organizimi i testit “Kangaroo” është përgjegjësi e Institutit ATOMI. Për informata më të hollësishme, ju sugjerojmë ta vizotoni faqen zyrtare të “Asociacionit Kangourou Sans Frontières (AKSF)” – www.aksf.org.

Lajmet

TË PËRZGJEDHURIT 2019

TË PËRZGJEDHURIT 2019 GARA NDËRKOMBËTARE E MATEMATIKËS “KANGAROO” NË KOSOVË 2019 (MKC-K) TË PËRZGJEDHURIT E GARËS KANGAROO 2019 Instituti ATOMI dhe MKC-K kanë vendosur që disa nxënës që kanë arritur rezultatet më të la...

Shkolla “Kangaroo +” – Instituti ATOMI

Nga 43 nxënësit e përzgjedhur nga Gara Ndërkombëtare e Matematikës “Kangaroo” 2019, janë formuar tri grupe të ndryshme për kurse sipas moshave (grupi 1 kategoritë 1 dhe 2; grupi 2 kategoritë 3 dhe 4 dhe grupi 3 kategoritë 5 dhe 6...

Instituti ATOMI certifikoi dhe shpërbleu më të ...

Instituti ATOMI për herë të tretë e ka organizuar Garën Ndërkombëtare të Matematikës Kangaroo në Kosovë, e cila është mbajtur më 23 mars 2019, me autorizimin e “Asociacionit Kangourou Sans Frontières (AKSF)”. Gara Kangaroo ës...

Më shumë lajme

Reklama