Olimpiada e Tretë Matematike Kosovë – Shqipëri

Lista e nxënësve të klasave 7 dhe 8 që kanë të drejtë pjesëmarrjeje në Olimpiadën e Tretë Matematike Kosovë – Shqipëri (KAMO 2022).

SHPENDIDEVA8
ARIANJASHARI8
AJANHAJRULLAHU 7
ALDINSHALA8
ENTELAMIRENA8
RIJADPECI8
BURONAZEMI8
NOELBERISHA8
ENES HOXHA8
LEKËNIKÇI7
AMIRDERVISHI8
EURONMILLAKU8
MALSALIHU8
RIANBËRLAJOLLI8
LEARTMAHMUTI7
DRINZEKA8
FIJONAASLLANI8
LEA  ZHERKA7
ELSADEDINCA8
MUHAMED THAQI8