Njoftim – shtyhet afati për aplikim në Garën Ndërkombëtare të Matematikës “Kangaroo” 2018

Njoftohen të gjithë nxënësit e interesuar për të marrë pjesë në Garën Ndërkombëtare të Matematikës “Kangaroo” 2018 se afati për aplikim shtyhet deri më datën 3 mars 2018. Vendimi për shtyerje të afatit ka ardhur pas kërkesave të shumta të prindërve, nxënësve dhe mësimdhënësve.

Me respekt,

Math Kangaroo Contest – Kosovo